Nieuws

Nieuws

inschrijving koopappartementen cruquius

Inschrijving koopappartementen Cruquius: hoe werkt het?

14 juni 2017

Binnenkort start de inschrijving voor de 44 koopappartementen van Cruquius 1.2. Hieronder alvast kort uiteen gezet hoe de procedure verloopt:


Inschrijving koopappartementen Cruquius

PROCEDURE
De inschrijving van de koopappartementen verloopt volledig online. Per nieuwsbrief brengen we iedereen op de hoogte van de start van de verkoop. Wanneer de inschrijving van start gaat kun je met behulp van de appartementenzoeker op de website alle appartementen, specificaties en prijzen zien. Je kan zoeken op elke laag en op elke oriëntatie. Ook kun je filteren op bijvoorbeeld prijs en grootte van het appartement. Heb je een appartement gevonden dat voldoet aan je eisen, dan kun je deze toevoegen aan je profiel door op de ster te klikken en deze dus aan te merken als favoriet. Je inschrijving met maximaal 6 bouwnummers dient binnen te zijn voor een bepaalde datum. Het is dus niet ‘wie het eerst kom het eerst maalt’. De sluitingsdatum wordt in de ‘start verkoop nieuwsbrief’ bekend gemaakt. Na de sluiting wordt er notarieel geloot.

FINANCIËRING
Voor de koop laat je je gegevens achter. Het betreft je naam en adresgegevens en de appartementen van je voorkeur. Het is raadzaam om je van tevoren te verdiepen in je financieringsmogelijkheden. Een overeenkomst ontbinden op grond van financiering is voor niemand prettig. Onderzoek wat je kunt lenen op basis van inkomen en (eventueel) eigen gespaard vermogen. Dit kan uiteraard via een financieel adviseur bij een bank of hypotheekadviseur. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning zit in de v.o.n. prijs alle kosten met betrekking tot de aankoop van je woning. Met uitzondering van je eigen financieringskosten en de kosten voor het inschrijven de hypotheek. Daarnaast moet je tevens rekening houden met extra kosten, zoals wand- en vloerafwerking en persoonlijke keuzes voor keuken, badkamer(s) en toilet.

Op dit moment kun je je inschrijven voor koopappartementen van Cruquius. De inschrijving voor de koopappartementen sluit op 16 juli om 23.59 uur. Voor vragen over kopen op Cruquius mail je met verkoop@cruquius.nl

CRUQUIUS 1.2
Cruquius 1.2 bestaat uit de kooptoren met de 44 appartementen, 1 huurtoren en het nieuwe kantoor van Amvest. Het is een samenspel van drie gebouwen onder sprekende architectuur. Deze plek zoekt het contact op met de omgeving. Het in New York gevestigde Rietveld architecten gaf de gebouwen veel glas en mooie uitzichten, in een lichte structuur. Ruime balkons in een bijna mediterrane opzet, met ruim zicht op de kade en de schittering van het water. De appartementen worden geflankeerd door een markant kantoor dat over het water uitsteekt. Een eye-catcher en plek voor makers en vernieuwers. Het binnenhof verbindt het geheel en brengt mooie groene accenten aan in dit moderne ensemble.