Nieuws

Nieuws

 - 831017

Cruquius 1.1 en 1.2 gaan van start!

4 juli 2017

Goed nieuws! Het is eindelijk zover: op donderdag 6 juli start de verhuur van Cruquius 1.1 en de verkoop van Cruquius 1.2. In deze blogpost vertellen we je ook meer over de sluitingsdata van de inschrijvingen en over welke informatie allemaal beschikbaar komt bij de start. De inschrijving gebeurt helemaal online. 


Appartementenzoeker

Donderdag 6 juli zal er een appartementenzoeker live gaan op de website waarmee je de gebouwen van boven tot onder kunt verkennen, plattegronden, prijzen en specificaties kunt bekijken en je voorkeuren kunt aangeven en managen. Zo kan je precies zien welk appartement bij je past.

Inschrijven koopappartementen

De inschrijving voor de koopappartementen sluit op zondag 16 juli om 23.59 uur. Donderdag zullen er op de website ook zaken als een algemene koopinformatie, technische omschrijving, kleur- en afwerkstaat en de inschrijfprocedure beschikbaar komen. Wel zo handig om je goed voor te bereiden op je keuze. Lees hier onze eerdere blog over de inschrijving van de koopappartementen.

Inschrijven huurappartementen

De inschrijving voor de huurappartementen sluit op vrijdag 4 augustus om 23:59 uur. Voor deze inschrijving moeten de nodige documenten aangeleverd worden. Donderdag komt alle informatie beschikbaar over de inschrijving, welke documenten je moet aanleveren en een veelgestelde vragen overzicht. Lees hier onze eerdere blog over de inschrijving van de huurappartementen.

Let op: er geldt één inschrijving per huishouden.