Hoe schrijf ik in?

Hoe schrijf ik in?

Koopinformatie Cruquius

Dankjewel voor het bezoeken van onze pagina over kopen op Cruquius. Hier vertellen we je graag meer over hoe je kunt inschrijven en waar je rekening mee moet houden. Van alle details van het project, het product en het proces om te komen tot aankoop van jouw nieuwe woning!

Inschrijven

De inschrijving verloopt volledig digitaal. Via de website cruqius.nl kun je een account aanmaken. Hier kan je met behulp van de woningzoeker op de website alle woningen, specificaties en prijzen zien. Je kan zoeken op elke laag en op elke oriëntatie. Ook kun je filteren op bijvoorbeeld prijs en grootte van de woning. Heb je een woning gevonden dat voldoet aan je eisen, dan kan je deze toevoegen aan je profiel.

Download: de “woningzoeker”

Kopen

Als je een woning toegewezen hebt gekregen, betekent dat nog niet dat je gekocht hebt. Na de toewijzing word je uitgenodigd voor een optiegesprek met de woonadviseur. Het optiegesprek verplicht je nog tot niets. Na het gesprek bepaal je of je de optie wilt of niet. De optie blijft voor een week geldig. Dan vernemen we graag of je door wilt gaan tot ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst. Als dat het geval is, maken we die op en plannen we een tekenafspraak in. Na ondertekening geldt nog een aantal dagen bedenktijd. Pas daarna is de koop- en aannemingsovereenkomst van kracht. Wellicht maak je nog een voorbehoud voor de financiering. Als dit voorbehoud ingelost is en de opschortende voorwaarden zijn vervuld verklaard, kan je naar de notaris voor de overdracht en is alles rond.

Financiering

Het is raadzaam om je van tevoren te verdiepen in je financieringsmogelijkheden. Een overeenkomst ontbinden op grond van financiering is voor niemand prettig. Onderzoek wat je kunt lenen op basis van inkomen en (eventueel) eigen gespaard vermogen. Dit kan uiteraard via een financieel adviseur bij een bank of hypotheekadviseur. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning zit in de v.o.n. prijs alle kosten met betrekking tot de aankoop van je woning. Met uitzondering van je eigen financieringskosten en de kosten voor het inschrijven de hypotheek. Daarnaast moet je tevens rekening houden met extra kosten, zoals wand- en vloerafwerking en persoonlijke keuzes voor keuken, badkamer(s) en toilet.

Gevonden?

Heb jij je favoriete woning gevonden? Ga dan snel naar de pagina om alle ins & outs te downloaden. Hieronder het overzicht:

1.3 G

2.2 Sigma

 2.1 A