Koopinformatie

Koopinformatie

Naar informatie

Koopinformatie Cruquius 2.1 A

Dankjewel voor het bezoeken van onze pagina over kopen op Cruquius. Hier vertellen we je graag meer over hoe je kunt inschrijven en waar je rekening mee moet houden. Verder hebben we de nodige documenten als download beschikbaar gemaakt, zodat je je ook kan verdiepen in de details van het project, het product en het proces om te komen tot aankoop van een woning.

Inschrijven

De inschrijving verloopt volledig digitaal. Via de website cruqius.nl kun je een account aanmaken. Hier kan je met behulp van de woningzoeker op de website alle woningen, specificaties en prijzen zien. Je kan zoeken op elke laag en op elke oriëntatie. Ook kun je filteren op bijvoorbeeld prijs en grootte van de woning. Heb je een woning gevonden dat voldoet aan je eisen, dan kan je deze toevoegen aan je profiel door op de ster te klikken en deze dus aan te merken als favoriet.

Download hier de “woningzoeker”

Kopen

Als je een woning toegewezen hebt gekregen, betekent dat nog niet dat je gekocht hebt. Na de toewijzing word je uitgenodigd voor een optiegesprek met de woonadviseur. Het optiegesprek verplicht je nog tot niets. Na het gesprek bepaal je of je de optie wilt of niet. De optie blijft voor een week geldig. Dan vernemen we graag of je door wilt gaan tot ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst. Als dat het geval is, maken we die op en plannen we een tekenafspraak in. Na ondertekening geldt nog een aantal dagen bedenktijd. Pas daarna is de koop- en aannemingsovereenkomst van kracht. Wellicht maak je nog een voorbehoud voor de financiering. Als dit voorbehoud ingelost is en de opschortende voorwaarden zijn vervuld verklaard, kan je naar de notaris voor de overdracht en is alles rond.

Financiering

Het is raadzaam om je van tevoren te verdiepen in je financieringsmogelijkheden. Een overeenkomst ontbinden op grond van financiering is voor niemand prettig. Onderzoek wat je kunt lenen op basis van inkomen en (eventueel) eigen gespaard vermogen. Dit kan uiteraard via een financieel adviseur bij een bank of hypotheekadviseur. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning zit in de v.o.n. prijs alle kosten met betrekking tot de aankoop van je woning. Met uitzondering van je eigen financieringskosten en de kosten voor het inschrijven de hypotheek. Daarnaast moet je tevens rekening houden met extra kosten, zoals wand- en vloerafwerking en persoonlijke keuzes voor keuken, badkamer(s) en toilet.

Downloads

In de onderstaande documenten vind je veel informatie over de koopappartementen. De algemene verkoopinformatie vertelt meer over zaken als de Vereniging van Eigenaars, de koop- en aannemingsovereenkomst, SWK garantie. De afwerkstaat geeft het afwerkingsniveau aan van de woning.

Download: Algemene informatie

Download: Concept technische omschrijving

Download: Prijslijst Cruquius 2.1 A